Сімейна віза США K-4 надається для дітей власників візи К-3, які не перебувають у шлюбі і не досягли 21 року. Вони можуть перебувати в США, до отримання Грін Карти.

Власник візи K-4 має право:

  • – Вчитися в США;
  • – Працювати в США, попередньо отримавши дозвіл на роботу (форма I-765);
  • – Перебувати на території США разом зі своєю родиною;
  • – Безперешкодно переміщатися по території США;

Власники візи K-4 не мають права змінювати статус візи на будь-який інший, а також приїжджати на територію США, якщо раніше ними були порушення в імміграційному законодавстві США.

Сімейна віза K-4 буде відразу анульована у разі:

  • Досягнення утримувача візи K-4 21 року;
  • Вступ утримувача візи K-4 в шлюб;
  • Розірвання шлюбу батька утримувача візи K-3 з американським чоловіком;
  • Анулювання форми I-130, яка подана від Вашого імені;
  • Анулювання звернення за імміграційною візою, яке подано від Вашого імені;
  • Анулювання звернення за статусом постійного жителя, яке подано від Вашого імені;

Сімейна віза К-4 видається строком на два роки і дозволяє вільно переміщатися по території США і за її межами. Продовження візи К-4 відбувається одночасно з візою К-3. Для цього необхідно подати форму I-539 за 4 місяці до закінчення терміну дії візи. Продовжується віза також на 2 роки.