Сімейна віза США K-3 видається дружині або чоловіку громадянина США, який може приїхати на територію США в якості туриста, і згодом отримати постійний вид на проживання, а потім і громадянство.

Основними перевагами сімейної візи США К-3 є:

  • – Короткий термін оформлення візи;
  • – Право працювати в США, попередньо отримавши дозвіл на роботу у відповідній інстанції;
  • – Діти утримувача сімейної візи K-3 мають право на отримання візи K-4 (для цього їх треба внести в клопотання на отримання візи K-3);

Для отримання візи K-3 Вам необхідно:

  • – Перебувати у шлюбі з громадянином США;
  • – Чоловік претендента на візу повинен отримати клопотання імміграції сім’ї I-130;
  • – Претендент на візу повинен мати намір отримати Грін Карту;

Володар візи K-3 може перебувати на території США поки чекає оформлення форми I-130, а також має право подавати документи на отримання Грін Карти.