Сімейна віза США K-2 видається дітям утримувача сімейної візи США K-1, за умови, що вони не перебувають у шлюбі і вік яких до 21 року.

Тримачі візи K-2 мають право:
– Перебувати на території США разом з батьком, який має візу K-1.
– Офіційно працювати, попередньо отримавши дозвіл на роботу (форма USCIS I-765);
– Вчитися в США;

Тримачі візи K-2 не мають права змінювати статус візи на будь-який інший, а також приїжджати на територію США, якщо раніше ними були порушення в імміграційному законодавстві США.