Сімейна віза США L-2 видається чоловікові / дружині власника візи L-1, а також дітям до 21 років, які бажають супроводжувати володаря візи L-1 на території США.

Володар візи L-2 має право:

  • Постійно знаходиться на території США, поки дійсна віза власника L-1;
  • Працювати, попередньо отримавши дозвіл на роботу в USCIS. Дозвіл на роботу буде дійсно протягом 2-х років, і може бути продовжено у разі збереження статусу L-2;
  • Навчатися в США;
  • Подорожувати по території США, а також вільно в’їжджати і виїжджати з США;
  • Змінити статус візи від H-4 до L-2;

Особи до 21 років, находящаіся на території США в статусі L-2 не мають права працювати.