Робоча Віза США E-1 призначена для наступних категорій осіб:

  • Персонал, а також керівники, менеджери і фахівці компанії, яка працює за угодою в США;
  • Жителі країн, які уклали угоду з США про здійсненні торгівлі;
  • Члени сім’ї, утримувача візи E-1;
  • Компанії, які належать до країн, що підтримують угоду про торгівлю, що посилає персонал для управління американською філією;
  • Компанії, які належать до країн, що підтримують угоду про торгівлю, що посилає персонал для відкриття американського філіалу;

Основні переваги робочої візи E-1:

  • Вільний в’їзд-виїзд на територію США;
  • Можливість залишатися в США з необмеженою кількістю продовжень до 2-х років, на час дії візи Е-1;
  • Ваша сім’я може перебувати в США разом з Вами, поки дійсна віза Е-1, діти можуть відвідувати школу;
  • Ваш чоловік / дружина може працювати на території США;

Тривалість візи E-1 становить п’ять років. Дану візу можна продовжувати необмежену кількість разів.

Основними вимогами до одержувача візи E-1 є:

  • Мати громадянство країни, яка підтримує угоду щодо торгівлі і навігації з США щодо візи E-1. В даний час цими країнами є наступні країни: Аргентина, Австралія, Австрія, Бельгія, Болівія, Боснія та Герцеговина, Бруней, Канада, Чилі, Китай (Тайвань), Колумбія, Коста-Ріка, Хорватія, Данія, Естонія, Ефіопія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Греція, Гондурас, Іран, Ірландія, Ізраїль, Італія, Японія, Йорданія, Південна Корея, Латвія, Ліберія, Люксембург, Македонія, Мексика, Нідерланди, Норвегія, Оман, Пакистан, Парагвай, Філіппіни , Сінгапур, Словенія, Іспанія, Сурінам, Швеція, Швейцарія, Таїланд, Того, Туреччина, Великобританія.
  • Підприємство має належати країні, яке підтримує угоду США по візі E-1;
  • Товарообіг між США і країною підприємства повинен бути дуже суттєвим;
  • Претендент на візу E-1 повинен бути менеджером вищої ланки – в контролюючої або виконавчій сфері. У звичайних працівників і чорноробів немає шансів претендувати на візу E-1;