Tourist visa in the USA (visa B-2)

Туристична віза в США – віза категорії B2, яка дозволяє перебувати в США з туристичною метою. Оформлення туристичної візи в залежності від сезону може зайняти від двох тижнів до двох місяців, тому оформленням візи необхідно зайнятися заздалегідь.Туристична віза B-2 дає право багаторазово в’їжджати в країну протягом року або двох років. Термін дії візи залежатиме від співбесіди. Термін перебування у США по туристичній візі варіюється від трьох до шести місяців і визначається в аеропорту співробітниками митниці.

Також як і для бізнес візи B-1, до основних документів, які необхідні для відкриття туристичної візи в США, постарайтеся зібрати максимально повний пакет документів, що відображає Вашу спроможність. Вам не відкриють візу, якщо у Вас не буде роботи, або якщо банківський рахунок не в змозі покрити витрати на подорож до США. Також складно розраховувати на візу, якщо у Вас немає в наявності рухомого або нерухомого майна. Не сподівайтеся отримати візу, якщо на момент виїзду до США у Вас не буде членів сім’ї в Україні.

Претендентам, які зібралися подорожувати в США, потрібно буде вказати, де вони будуть зупинятися. Якщо це будуть друзі, то необхідно взяти з собою в консульство запрошення та листи від них. Вам можуть задати питання, як і де Ви познайомилися з людиною, до якої їдете в гості. Якщо Ви зібралися відвідати родичів, то Ви повинні знати про них трохи більше інформації, ніж просто ступінь споріднення: їх статус в США, є вони громадянами США або проживають за неімміграційної візи, де працюють і т.д.

Таким чином, радимо Вам зайнятися підготовкою до оформлення туристичної Візи в США заздалегідь. Цим Ви позбавите себе від зайвого нервування і поспіху. За цей час Ви встигнете зібрати необхідні документи, а також залишиться час для їх, якщо доведеться, корекції.

Щоб не завдавати собі безліч клопотів, пов’язаних з відкриттям візи, радимо Вам перекласти всі турботи на наші плечі. Ми маємо великий досвід і ручаємося за результат!