Віза B-1 – бізнес віза США

Business visa in the USA (visa B-1)

Бізнес віза – віза категорії B-1, яка дозволяє перебувати в США з діловою метою. Це може бути участь у ділових конференціях і нарадах, ведення переговорів по контрактах, відвідування виставок, фінансова діяльність, розвиток ділового співробітництва, а також інші види комерційної діяльності.

Також мають право отримати цю візу претенденти, які хочуть брати участь у навчанні, організованим іноземною компанією, яка веде діяльність на території США, або якщо ж претендент запрошений компанією з США в ролі консультанта.

Основними умовами отримання бізнес візи в США є:

  • доказ своїх неімміграційних намірів;
  • отримання заробітної плати за межами США;

Як і для туристичної візи B-2, до основних документів, які необхідні для отримання візи B-1 в США, необхідно зібрати всі можливі документи, які можуть підтвердити серйозність Вашого візиту в США, а також Ваше наступні повернення на батьківщину.

Після подачі документів, Вас чекає співбесіда в консульстві. До нього також необхідно серйозно підготуватися, оскільки імміграційне законодавство США передбачає «презумпцію винності», яке зобов’язує співробітників консульства у всіх претендентах на візу бачити потенційних іммігрантів. Тому співбесіда також дуже важливо.

Таким чином, процес відкриття бізнес візи в США дуже непростий і досить клопіткий, тому ми радимо Вам перенести всі проблеми, пов’язані з цим процесом на наші плечі. Ми маємо в цьому величезний досвід і відповідаємо за результат!