Главная / Гостьова віза

Гостьова віза в США B-1/B-2, неімміграційні візи в Америку

Гостьова віза призначена для ділового (віза B-1) або туристичного (віза B-2) відвідування США. Відвідавши країну, Ви повинні залишити територію Америки до закінчення терміну дії візи В1/В2.

Гостьова віза в США видається на різний термін – від 1до десяти років. Але термін перебування в країні встановлюється при приїзді в аеропорту під час заповнення форми I-94. Як правило, він складає від 3 до 6 місяців.

Якщо у Вас закінчився термін дії закордонного паспорта, Ви все одно маєте право на в’їзд в США за новим паспортом.

Бізнес віза в США дозволить Вам:

  • відвідувати конференції;
  • брати участь у виставках;
  • проводити переговори по контрактах;
  • вести фінансову діяльність;
  • займатися комерційною діяльністю на території США
  • і т.д.

Єдиним обмеженням даної візи є те, що Ви не маєте права отримувати заробітну плату або будь-яку іншу грошову винагороду. Винятком може бути компенсація витрат на відрядження.

Туристична віза в США дозволить Вам

  • провести відпустку в США;
  • приїхати в гості до родичів і друзів;
  • отримати медичну допомогу на території США;
  • подорожувати по території США;
  • проводити будь-яку іншу некомерційну діяльність;